Revalidatie transfer-app

Slimvitaal verbindt-app

Als een oudere - bijvoorbeeld door een val - in het ziekenhuis terecht komt en daarna moet revalideren, staat het leven van die persoon en verwanten wel even op de kop. Soms is het een verrassing dat na ontslag uit het ziekenhuis er revalidatie in een revalidatie-afdeling volgt.

De Revalidatie transfer-app maakt de overgang van het ziekenhuis naar de revalidatie-afdeling eenvoudiger en rustiger. Al in het ziekenhuis kan de patiënt / cliënt of verwanten zich een beeld vormen van de locatie waar de revalidatie zal plaatsvinden, bijvoorbeeld door een video of een fotoserie. Ook wordt al in het ziekenhuis begonnen met het verzamelen van informatie die voor de revalidatie en het verblijf op die locatie van belang is. Dat bestaat voor een deel uit (para-)medische en verpleegkundige informatie die behoort tot de transfer vanuit het ziekenhuis, zoals de ingevulde Barthel index of vergelijkbare standaarden.

Maar de Revalidatie transfer-app gaat veel verder, want de mens staat centraal. Er wordt allerlei informatie verzameld over de persoon, wie betreft het? welke zaken vindt deze persoon belangrijk? welke wensen heeft ze? wil deze persoon vroeg uit bed? of misschien laat naar bed? Het gaat om de "kleine" dingen die iemand echt regie geven over het eigen leven. Dit betreft alle relevante domeinen, inclusief voeding, de besteding van de dag en andere zaken die de patiënt / cliënt belangrijk vindt.

Omdat de betrokkenen bij de revalidatie al deze informatie digitaal krijgen aangeleverd voor ontslag uit het ziekenhuis, wordt de opname een warm welkom en kan daarbij worden ingezoomd op het welbevinden van de persoon en wat de eerste uren en dagen dient te worden gedaan om tot een passend revalidatieplan te komen.

De app kan "los" worden gebruikt (stand-alone), waarbij de informatie bijvoorbeeld als een pdf-je (beveiligd) wordt verzonden aan de revalidatie-afdeling. Maar de app kan ook worden geïntegreerd met het ziekenhuis-informatiesysteem en de informatiesystemen die de revalidatie-afdeling gebruikt.

Slimvitaal verbindt App 2018:

HOE GAAT HET VANDAAG?

Elke dag checken hoe het met iemand is, op afstand, snel en eenvoudig.

Altijd de meest essentiële info van de dag binnen handbereik. Unieke app die cliënten, mantelzorg, zorginstellingen, huisartsen, wijkverpleging en familieleden op zeer eenvoudige wijze tot elkaar brengt.

Release datum: binnenkort verwacht

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de nieuwe ontwikkelingen bij Slimvitaal?

MELDT U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Contactadres:
Slimvitaal
Hoofdstraat 21
6994 AC De Steeg
info @ slimvitaal.nl

Scroll to top