Hoe gaat het?-app

Slimvitaal verbindt

Als uw dierbare hulpbehoevend wordt of zelfs moet gaan wonen in een verpleeghuis, vindt u het ongetwijfeld fijn om op de hoogte te blijven van hoe het gaat met uw echtgenote, echtgenoot, moeder, vader of andere verwante.

Vaak gaat het dan om heel eenvoudige vragen. Heeft mijn moeder vannacht goed geslapen? Eet ze wel goed? Hoe is de stemming?

De Slimvitaal Hoe gaat het?-app is een zeer eenvoudig instrument om aan die behoefte te voldoen. Uw verwante zelf, degenen die op bezoek komen, de wijkverpleegkundige of verzorgende kan via smiley's en vergelijkbaar eenvoudige buttons binnen enkele seconden aangeven hoe het vandaag gaat met uw verwante: hoe is de stemming? heeft uw verwante voldoende bewogen? heeft uw verwante goed gegeten?

De app maakt gebruik van alle voorzieningen die standaard op een smartphone of een tablet beschikbaar zijn. Door de inzet van deze eenvoudige technologie wordt rapporteren eenvoudiger en duidelijker. Neem die mevrouw die slecht eet. Er worden vijf eetmomenten afgesproken waarop bij het weghalen een foto wordt gemaakt van het nog halfvolle bordje. Een serie naast elkaar van deze bordjes geeft alle betrokkenen in één oogopslag beeld van hoe het met het eten gaat en geeft betrokken zorgmedewerkers meer inzicht in het probleem, waardoor zij daar bewuster mee zullen omgaan.

U kunt instellen of u een notificatie wilt ontvangen als er een nieuwe melding is gedaan hoe het met uw verwante gaat.

U kunt de app integreren met slimme oplossingen die u zelf kiest, zoals sensoren die registreren of er wel beweging is in huis, of de koelkast open is gegaan, of en hoe lang het bed beslapen is en noem maar op. Er worden voortdurend nieuwe toepassingen aan de app toegevoegd.

De informatie die via de app wordt vastgelegd, kan ook worden geïntegreerd met het ECD als dat wordt gebruikt. Dit verbetert de communicatie tussen de zorgverleners en u als mantelzorger en overige verwanten.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de nieuwe ontwikkelingen bij Slimvitaal?

MELDT U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Contactadres:
Slimvitaal
Hoofdstraat 21
6994 AC De Steeg
info @ slimvitaal.nl

Scroll to top