Zorg en budget op maat-app

Slimvitaal verbindt

Iedereen is anders. Je buurvrouw wast elke dag de ramen en gaat één keer per week onder de douche. En bij jou is dat precies andersom.

De ‘zorg en budget op maat’-app helpt je om samen met een zorgaanbieder afspraken te maken over hoe jij je dag en omgeving wil inrichten. De app helpt bij het inventariseren van jouw wensen en behoeften en welke zorg het best past bij wat je zelf nog kan, wat personen in je omgeving kunnen en willen doen en wat je vraagt aan de zorginstelling.

De ‘zorg-en-budget’-app maakt inzichtelijk welke keuzes je hebt en wat dit kost. Zo weet je wat de (financiële) kaders zijn en kan je zelf bepalen hoe die middelen worden ingezet. Nu en in de toekomst. Want jij staat aan het stuur van je eigen leven. Daar gaan we voor.

U wilt uw cliënt niet opzadelen met talloze systemen of portalen. Het liefst wilt u één toegangspoort bieden tot al die verschillende informatie.

U wilt uw cliënt geïntegreerde informatie aanbieden.

Slimvitaal verbindt de informatie uit de diverse bronnen binnen uw organisatie. Uw cliënt bepaalt zelf of hij/zij daar aanvullende bronnen aan wil toevoegen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de nieuwe ontwikkelingen bij Slimvitaal?

MELDT U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Contactadres:
Slimvitaal
Hoofdstraat 21
6994 AC De Steeg
info @ slimvitaal.nl

Scroll to top