Zorg voor tijd-app

Slimvitaal verbindt

Heb je er wel eens van gedroomd dat je nooit meer je uren zou hoeven registreren? Hoe zou je het vinden als je het apparaat ervoor al hebt?

Dat is dus zo! Met je smartphone heb je eigenlijk alles in huis om registratie automatisch te laten plaatsvinden. Werk je in de wijk? Dan wordt je locatie op basis van GPS bepaald. En op basis van je locatie bij welke cliënt je bent of dat je op kantoor bent, bij een ketenoverleg of iets anders dat uit je agenda kan worden opgehaald. Werk je op een locatie? Via slimme technologie kan je ook dan je registratie automatisch laten plaatsvinden.

Je smartphone 'weet' toch al lang welke dag het is, hoe laat het is, waar je bent en welke afspraken je op dat moment hebt staan? Als het nodig is kan je de registratie met één druk op de knop wijzigen of bevestigen. Zo simpel is het.

Je kan de app ook gebruiken om de planning van je zorg te bekijken. Je krijgt een herinnering als het tijd is om te vertrekken, want er wordt rekening gehouden met reistijd. Kom je later bij de cliënt dan afgesproken? Die krijgt automatisch een berichtje.

Jouw registratie wordt gesynchroniseerd met het ECD of ander systeem dat de zorginstelling waarvoor je werkt gebruikt, zodat het ook de basis kan zijn voor je salaris. Als je boven of onder je contracturen dreigt te komen, krijg je een berichtje.

Er wordt ook gesignaleerd als je cliënt meer tijd nodig heeft dan ervoor gereserveerd is. Misschien moet de indicatie worden opgehoogd?

Slimvitaal verbindt App 2018:

HOE GAAT HET VANDAAG?

Elke dag checken hoe het met iemand is, op afstand, snel en eenvoudig.

Altijd de meest essentiële info van de dag binnen handbereik. Unieke app die cliënten, mantelzorg, zorginstellingen, huisartsen, wijkverpleging en familieleden op zeer eenvoudige wijze tot elkaar brengt.

Release datum: binnenkort verwacht

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de nieuwe ontwikkelingen bij Slimvitaal?

MELDT U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Contactadres:
Slimvitaal
Hoofdstraat 21
6994 AC De Steeg
info @ slimvitaal.nl

Scroll to top